Actualitate

Polițist surprins la chef cu interlopii clujeni, amendat pentru încălcarea ordonanțelor militare

Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj a dispus sancționarea polițistului care a participat la o petrecere cu mai multe persoane, printre care și interlopi, în plină pandemie COVID-19.

Polițist surprins la chef cu interlopii clujeni, amendat pentru încălcarea ordonanțelor militare Polițist surprins la chef cu interlopii clujeni, amendat pentru încălcarea ordonanțelor militare

Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj informează că a dispus efectuarea unor verificări pe linie internă, ca urmare a apariției în spațiul public a unei imagini referitoare la prezența unui agent de poliție din cadrul Poliției municipiului Dej, la un eveniment împreună cu mai multe persoane. 

"În cadrul cercetărilor s-a stabilit încălcarea normelelor prevăzute de ordonanțele militare, față de acel polițist fiind luată măsură sancționării contravenționale. Verificările pe linie internă continuă, urmând a se stabili dacă sunt întrunite elementele vreunei abateri disciplinare", se arată într-un comunicat al instituției.


De asemenea, Poliția municipiului Dej a fost delegată să identifice și să îi sancționeze și pe ceilalți participanți la chef.

Petrecere cu interlopii clujeni în plină pandemie de COVID-19

Alin Câmpean, șeful Poliției Municipiului Dej, a participat la o petrecere organizată pe 2 aprilie, totul fiind plănuit în cinestea lui „Roni”, un personaj controversat în lumea interlopă. Cheful a avut loc pe 2 aprilie, în plină stare de urgență, și a avut loc pe Valea Tărpiului, în apropiere de Dej. Alin Câmpean a apărut alături de mai mulți grei din lumea interlopă, dar și cu Viorel Federiga, fost şef al Căpităniei Portului Dej, azi preşedinte al CA al Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca.


CITEȘTE ȘI 

Șefi ai Poliției din Dej la chef cu interlopii clujeni în plină pandemie de COVID-19

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter