monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Polițist surprins la chef cu interlopii clujeni, amendat pentru încălcarea ordonanțelor militare

Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj a dispus sancționarea polițistului care a participat la o petrecere cu mai multe persoane, printre care și interlopi, în plină pandemie COVID-19.

Polițist surprins la chef cu interlopii clujeni, amendat pentru încălcarea ordonanțelor militare

Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj informează că a dispus efectuarea unor verificări pe linie internă, ca urmare a apariției în spațiul public a unei imagini referitoare la prezența unui agent de poliție din cadrul Poliției municipiului Dej, la un eveniment împreună cu mai multe persoane. 

"În cadrul cercetărilor s-a stabilit încălcarea normelelor prevăzute de ordonanțele militare, față de acel polițist fiind luată măsură sancționării contravenționale. Verificările pe linie internă continuă, urmând a se stabili dacă sunt întrunite elementele vreunei abateri disciplinare", se arată într-un comunicat al instituției.


De asemenea, Poliția municipiului Dej a fost delegată să identifice și să îi sancționeze și pe ceilalți participanți la chef.

Petrecere cu interlopii clujeni în plină pandemie de COVID-19

Alin Câmpean, șeful Poliției Municipiului Dej, a participat la o petrecere organizată pe 2 aprilie, totul fiind plănuit în cinestea lui „Roni”, un personaj controversat în lumea interlopă. Cheful a avut loc pe 2 aprilie, în plină stare de urgență, și a avut loc pe Valea Tărpiului, în apropiere de Dej. Alin Câmpean a apărut alături de mai mulți grei din lumea interlopă, dar și cu Viorel Federiga, fost şef al Căpităniei Portului Dej, azi preşedinte al CA al Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca.


CITEȘTE ȘI 

Șefi ai Poliției din Dej la chef cu interlopii clujeni în plină pandemie de COVID-19