Actualitate

Accident în apropiere de Nădășelu! O femeie, transportată la spital în stare gravă

Un șofer de aproximativ 50 de ani a fost la un pas de un grav accident în apropiere de Nădășelu.

Accident în apropiere de Nădășelu! Un șofer vitezoman a evitat în ultimul moment un cap de pod Accident în apropiere de Nădășelu! Un șofer vitezoman a evitat în ultimul moment un cap de pod

Două echipaje de intervenție SAJ și o autospecială de descarcereare au fost solicitate în această dimineață pentru a interveni în urma unui accident petrecut în apropiere de Nădășelu.

„Apelul de urgență a fost primit în jurul orei 10.00, iar în momentul sosirii pompierilor la locul evenimentului șoferul era ieșit din autoturism, iar pasagera se afla în interiorul autoturismului. Pompierii au utilizat echipamentele din dotare pentru a putea scoate femeia, de circa 50 de ani, din autoturism, fără agravarea leziunilor suferite și au predat-o echipajului SAJ pentru a fi transportată la spital. Acesta prezenta suspiciuni de multiple fracturi, dar era conștientă și cooperantă. Bărbatul, în vârstă de circa 50 de ani, a primit primul ajutor medical și a fost transportat la spital. Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor medical, au asigurat siguranța intervenției și măsuri de prevenire a incendiilor ca urmare a scurgerilor de hidrocarburi.”, a transmis ISU Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter