Actualitate

Deputat clujean, despre curățenia din Florești: „Horea Șulea este nu doar nesimțit, ci și mincinos!”

Primarul Floreștiului, Horia Șulea, a anunțat că malul Someșului, în zona Baraj, a fost igienizat. Un deputat clujean, însă, îl arată cu degetul pe Șulea și spune că în Florești este plin de gunoaie.

Deputat clujean, despre curățenia din Florești: „Horea Șulea este nu doar nesimțit, ci și mincinos!” Deputat clujean, despre curățenia din Florești: „Horea Șulea este nu doar nesimțit, ci și mincinos!”

Deputatul clujean Adrian Dohotaru îl atacă dur pe primarul comunei Florești. Horia Șulea a anunțat că se face curățenie pe malul Someșului, după ce Primăria a fost amendată în repetate rânduri pentru deșeurile din râu.

„Primarul din Florești, Horia Șulea, este nu doar nesimțit, ci și mincinos, când spune că face curățenie. Am semnalat respectuos problema deșeurilor din Someș și Florești în mai multe rânduri, dar primanul nu a venit cu politici consistente”, a scris Dohotaru pe pagina de Faceobok.


Ce soluții sunt pentru deșeurile de pe malul Someșului?

Deputatul a propus câteva soluții pentru a scăpa pe termen lung de deșeurile de pe malul Someșului.

„Soluția pe termen mediu și lung e un culoar pietonal și ciclist care leagă Florești de Cluj pe malul Someșului. Ar fi cea mai circulată pistă de biciclete din țară și ar rezolva parțial problema traficului auto, dar trebuie și transport în comun performant. Zona aceasta frumoasă de râu tranzitată la minut nu va mai avea deșeuri aruncate ilegal. Unde sunt probleme de traversare, pe la Compania de Apă Someș SA, am modificat o hotărâre de guvern, agreată inițial de guvernul liberal, după care Ludovic Orban și Costel Alexe nu au mai dat curs angajamentului. Nici primăria din Florești nu a făcut presiune, nici primarul Emil Boc, deși în trecut a sprijinit ideea unui parc la Someș”, a spus Adrian Dohotaru.


De asemenea, deputatul susține că a propus un proiect de asistență socială pentru persoanele care locuiesc în zona de ghetou a Floreștiului.

„În zona ghetoizată, unde se aruncă deșeuri, am propus atât un proiect de asistență socială pentru a convinge oamenii să își facă un contract de salubritate, dar și camere pentru a-i depista pe cei care aruncă atât din ghetou cât și din afara lui. Zona de unde se aruncă deșeuri e pe o rază de aprox. 500 de metri. În loc să accepte sprijinul, dânsul refuză asistența socială pentru o comunitate pe care a abandonat-o, un fel de Pata Rât de Florești, refuză sistemul de supraveghere și lasă Someșul să devină un focar de infecție. Vedeți declarația lui de ieri, dar și realitatea pe care am constat-o azi”, a adăugat Dohotaru.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter