Actualitate

Gest emoționant al jandarmilor clujeni, în vreme de pandemie. Au ajutat o bătrână să se întoarcă acasă

Un echipaj al Jandarmeriei Cluj au ajutat o femeie în vârstă să ajungă acasă, după ce aceasta s-a rătăcit prin oraș.

Gest emoționant al jandarmilor clujeni, în vreme de pandemie. Au ajutat o bătrână să se întoarcă acasă Gest emoționant al jandarmilor clujeni, în vreme de pandemie. Au ajutat o bătrână să se întoarcă acasă

Jandarmii au localizat-o pe bătrână în zona Gării, seara trecută. Vârstnica de 83 de ani le-a spus acestora că nu știe unde se află, domiciliul avându-l în cartierul Grigorescu. Echipajul a însoțit-o pe femeie până acasă, nu înainte să îi ofere o mască de protecție.

"În cursul serii trecute, un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, aflat în patrulare în zona gării din Cluj-Napoca, a observat o femeie în vârstă care părea dezorientată. Jandarmii i-au oferit o mască de protecție, după care i-au adresat întrebări pentru a-i afla identitatea precum și adresa unde locuiește. Aceasta le-a spus că nu își dă seama unde se găsește, are vârsta de 83 de ani și domiciliul în cartierul Grigorescu. Având în vedere răspunsurile primite, jandarmii au ajutat-o să ajungă în siguranță până acasă", arată reprezentanții Jandarmeriei.


CITEȘTE ȘI 

Un cadou inedit! Un bărbat a donat 10 iezi pentru câțiva copii care provin din medii defavorizate

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter