Actualitate

O pensionară a sunat la 112 fiindcă nu mai avea mâncare. Are pensia de doar 400 de lei!

O femeie de 68 de ani, din comuna Baciu, județul Cluj, a sunat la 112, în ziua de Paști, și a spus că nu mai are ce mânca, fiindcă pensia, extrem de mică, nu i-a mai ajuns să-și cumpere alimente.

O pensionară a sunat la 112 fiindcă nu mai avea mâncare. Pensia incredibil de mică nu i-a mai ajuns O pensionară a sunat la 112 fiindcă nu mai avea mâncare. Pensia incredibil de mică nu i-a mai ajuns

Ba mai mult, femeia are în grijă și o fiică ce are problemele mentale. Cazul pensionarei a fost făcut public de un tânăr pe rețelele de socializare.

„Această bătrânică de 68 de ani, din comuna Baciu, județul Cluj, a sunat ieri în ziua de “Paști” la 112 că îi este foame și că nu i-a ajuns banii din pensia de 400 de lei ca să-și mai cumpere mâncare pentru ea și fiica dânsei bolnavă de schizofrenie, deoarece abia și-au plătit facturile la întreținere! Azi la prima oră a dimineții m-am deplasat la dansa personal. Am rămas impresionat pentru că nu a cerut niciun bănuț și cât am vorbit cu dansa plângea mereu ca un copil! Haideți impreuna sa facem fapte bune!! Hristos a inviat!”, a transmis tânărul care a ajutat-o.


CITEȘTE ȘI:

Un clujean a realizat un coș pentru donații de alimente: „Aveam emoții că va fi vandalizat coșul”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter