Ştiri din Transilvania

Panică în noaptea Învierii la doi pași de Cluj. O casă parohială a fost cuprinsă de flăcări

Acoperişul, podul şi o parte importantă dintre bunurile din interiorul casei parohiale din localitatea sălăjeană Zimbor au fost distruse într-un incendiu izbucnit în noapte de sâmbătă spre duminică.

Panică în noaptea Învierii la doi pași de Cluj. O casă parohială a fost cuprinsă de flăcări, sursă foto: Wikipedia Panică în noaptea Învierii la doi pași de Cluj. O casă parohială a fost cuprinsă de flăcări, sursă foto: Wikipedia

Potrivit ISU Sălaj, la stingerea incendiului au intervenit Garda de Pompieri Hida şi pompierii de la Punctul de lucru Sânmihaiu Almaşului.

„Incendiul se manifesta violent la întreg acoperişul şi în interiorul imobilului pe o suprafaţă de circa 150 mp. În sprijin au fost solicitate două autospeciale de stingere cu apă şi spumă de la Secţia Jibou şi Detaşamentul Zalău”, transmit reprezentanții ISU Cluj.


Coșul de fum a fost deteriorat

„Cauza probabilă de incendiu a fost coşul de fum deteriorat. Au ars acoperişul, podul şi o parte importantă dintre bunurile din interior”, se arată într-o informare de presă dată publicităţii duminică de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj.

Potrivit sursei citate, imobilul afectat de incendiu este casa parohială din Zimbor (localitate aflată la limita cu județul Cluj, la circa 50 km de Cluj-Napoca), acesta soldându-se doar cu pagube materiale, din fericire fără victime.


CITEȘTE ȘI:

Sărbători pascale cu emoții într-un sat clujean. Un INCENDIU a pus în primejdie BISERICA

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter