Actualitate

120 de persoane confirmate cu COVID-19 sunt internate la Cluj

În acest moment, la nivelul județului Cluj, 404 persoane se află în carantină instituționalizată, iar alte 855 se află în autoizolare la domiciliu.

120 de persoane infectate cu COVID-19 sunt internate la Cluj 120 de persoane infectate cu COVID-19 sunt internate la Cluj

Situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel: 404 persoane în carantină, 855 persoane aflate în autoizolare la domiciliu, 120 persoane depistate pozitiv cu Covid-19 din județul Cluj sunt internate în spitalele dedicate din municipiul Cluj-Napoca.

Numărul clujenilor internați cu noul coronavirus este același cu cel comunicat ieri. Potrivit prefectului Mircea Abrudean, cifra a rămas aceeași după ce au fost înregistrate atât noi îmbolnăviri, cât și vindecări.


Din spitalele dedicate din Cluj-Napoca au fost externați luni 7 pacienți declarați vindecați, dintre care 6 din județul Cluj.

Până în prezent, la nivel național, numărul cazurilor depistate cu COVID-19 a ajuns la 7.216. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 1.217 au fost declarate vindecate și externate. De asemenea, 362 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.


Citește și:

27 de persoane INFECTATE cu COVID-19 la Spitalul de Oncologie din Cluj. 6 dintre ele sunt CADRE MEDICALE

 

abonare newsletter