Actualitate

Accident cu un rănit, în Gilău. Un șofer a intrat cu mașina într-un TIR

Accindetul a avut loc în această dimineață în Gilău, după ce un șofer nu a acordat prioritate în intersecție.

Accident cu un rănit în Gilău. Un șofer a intrat cu mașina într-un TIR Accident cu un rănit în Gilău. Un șofer a intrat cu mașina într-un TIR

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, un șofer de 61 de ani din comuna Poieni, județul Cluj nu a acordat prioritate la intersectia cu cu drumul național înspre Huedin și a lovit un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat, de 55 de ani din Beiuș, județul Bihor.

Șoferul mașinii a fost transportat la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri. Conducătorii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul testărilor fiind negativ.


"Un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD au fost alertate, în jurul orei 10.20, ca urmare a unui accident rutier produs pe raza localității Gilău. Pompierii au găsit la locul evenimentului un autoturism și un ansamblu de vehicul avariate. Șoferul autoturismului nu putea să iasă din acesta, portiera fiind blocată. Pompierii au acționat pentru a scoate bărbatul pe ușa pasagerului, folosind echipamentele din dotare, astfel încât să nu-i agraveze leziunile suferite, după care a fost preluat de către echipajul SMURD pentru a fi transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri și efectuarea investigațiilor de specialitate", a adăugat ISU Cluj.

Citește și


Bilanț sumbru pe drumurile din Cluj, în 2019: 385 de accidente grave, soldate cu 39 de decese

abonare newsletter