Actualitate

Ce salariu are Raed Arafat, OMUL CHEIE în lupta cu coronavirusul?

Raed Arafat este unul dintre cei mai apreciaţi specialiști din România, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, omul cheie în lupta cu coronavirusul. El are un salariu pe măsura responsabilităţii.

ce-salariu-are-raed-arafat-principalul-om-cand-vine-vorba-de-situatii-de-urgente ce-salariu-are-raed-arafat-principalul-om-cand-vine-vorba-de-situatii-de-urgente

Arafat este principalul om când vine vorba de Situaţii de Urgenţe, fiind o personalitate extrem de apreciată în rândul românilor. Arafat a fost prezent la toate declaraţiile oferite de către Grupul de Comunicare Strategică în această perioadă extrem de complicată.

Ce salariu are Raed Arafat ? Şeful de la DSU

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţe  câştigă 2.500 de euro, conform declaraţiei de avere pentru anul 2019.


Arafat primeşte 106.704 lei pentru poziţia de secretar de stat, 13.444 de lei normă de hrană, încasează 1.826 de lei ca lector la UMF Cluj şi 9.603 lei ca profesor asociat la Universitatea Bucureşti pe lângă alţi 14.539 de lei ca expert FPS.

Raed Arafat câştigă 2.500 de euro pe lună din diferite locuri

Secretarul de Stat a obţinut în 2019 suma de 146.116 lei, ceea înseamnă că şi-a rotunjit conturile cu 12.176 de lei pe lună, aproximativ 2.500 de euro.


Arafat are un depozit de 30.000 de euro la bancă şi tocmai a lichidat un credit de 180.000 de lei pe care l-a folosit pentru achiziţionarea unui apartament la marginea Bucureştiului.

El mai are în declaraţia de avere o casă în Palestina, acolo unde este co-proprietar şi a vândut o altă casă de 82.500 de euro în Târgu Mureş, oraş în care el a sosit la vârsta de 16 ani din Palestina.


Raed Arafat, apreciat după ce dezvoltat SMURD

Secretarul de Stat a început să se bucure de o apreciere sporită din partea românilor după 1990. El a fost omul care a deschis porţile pentru Serviciului Mobil de Urgență Reanimare și Descarcerare (SMURD) la Târgu Mureș. În trecut, Arafat a fost timp de 8 ani şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj.

Ataşamentul românilor faţă de Arafat este confirmat de mai multe sondaje în care secretarul de stat este fruntaş. Un sondaj de opinie realizat de curând arată că 79% dintre români au încredere în Raed Arafat, fiind de departe pe primul loc în faţa preşedintelului Klaus Iohannis sau a altor politiceni.

abonare newsletter