Actualitate

Fostul portar CFR-ist Martin Tudor, condus pe ultimul drum doar de câțiva apropiați: „Te vom iubi mereu!”

Veste tristă în fotbalul românesc. Fostul portar CFR-ist Martin Tudor a trecut la cele veșnice și a fost înmormântat vineri.

Imagini de la înmormântarea lui Martin Tudor. Sursă foto: tribunavalceana.ro Imagini de la înmormântarea lui Martin Tudor. Sursă foto: tribunavalceana.ro

Martin Tudor, deși iubit de mulți, a fost condus doar de câteva persoane apropiate pe ultimul său drum din stării de urgență din România. Printre cei care și-au luat rămas bun de la fostul portar CFR-ist a fost și selecționerul naționalei României, Mirel Rădoi.

Martin Tudor a fost înmormântat vineri în localitatea vâlceană Ștefănești, de unde era originar și unde trăiesc părinții săi. Acesta a fost condus pe ultimul drum doar de câteva persoane. Toți cei prezenți și-au luat măsuri maxime de protecție și au încercat să stea la o dinstanță de cel mult 1 metru unii față de ceilalți, informează tribunavalceana.ro.


Coloana funerară a fost alcătuită din peste 20 de mașini.

Foștii colegi de la Steaua l-au condus pe ultimul drum pe Martin Tudor


Mirel Rădoi, Marian Aliuță, Daniel Oprița, Florentin Dumitru, Eugen Nae și Nana Falemi l-au condus pe ultimul drum pe Martin Tudor, care a fost înmormântat în comuna Ștefănești (Vâlcea).


La sfârșitul înmormântării, foștii săi colegi au strigat: „Martin Tudor, Martin Tudor / Te vom iubi mereu, te vom iubi mereu!”

Fanii Stelei i-au adus un omagiu lui Martin Tudor, fostul portar al „roș-albaștrilor” și au lăsat un banner imens pe terenurile din Complexul Sportiv Steaua cu mesajul: „Am fi vrut de al tău dor, să mai strigăm o dată în cor, Martin Martin Tudor Tudor”.


Martin Tudor, portar la CFR Cluj și „U” Cluj

Născut la Avrig, Martin Tudor, fost portar la echipe precum Jiul Petroșani, Olimpia Satu Mare, Steaua București (n.red. FCSB), CFR Cluj sau „U” Cluj a suferit un infarct și a decedat la doar 43 de ani. Medicii au intervenit prompt, dar nu au putut să-l salveze pe fostul fotbalist. Acesta fusese găsit inconștient în bucătăria locuinței prietenei sale, în Reșița, luni dimineață, în jurul orei 10:00.

Martin Tudor a îmbrăcat tricoul vișiniu în perioada de glorie a CFR-ului de după promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc, atunci când „feroviarii” ajungeau până în finala Cupei UEFA Intertoto (2005-2007). Imediat după sfârșitul aventurii în Gruia, a semnat cu marea rivală Universitatea Cluj, echipă pentru care a jucat timp de un sezon.


Citește și: Veste tristă în fotbalul românesc. Fostul portar CFR-ist Martin Tudor a trecut la cele veșnice

abonare newsletter