Actualitate

Parcare gratuită în Cluj-Napoca pentru cadrele medicale, pe perioada stării de urgență

Medicii, dar și celelalte cadre medicale au parcare gratuită în Cluj-Napoca, pe întreaga durată a stării de urgență.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat că toate cadrele medicale pot să parcheze gratuit în zona centrală a orașului pe perioada stării de urgență, cu excepția parking-urilor închise sau cu barieră.

"Cadrele medicale pot să parcheze gratuit în zona centrală din municipiu, cu exceptia parking-urilor închise sau cu barieră, pe perioada stării de urgență, fără să fie nevoie de o hotărâre de consiliu local pentru a reglementa această chestiune", a declarat primarul Emil Boc, pentru Monitorul de Cluj.


Medicii pot sta gratis la hotel, în aproprierea spitalelor din Cluj-Napoca

Medicii de la spitalele clujene au posibilitatea să se cazeze gratis la hotel, în aproprierea unității medicale, pentru a evita extenuarea sau punerea în pericol a membriilor de familie.

Primarul Emil Boc a anunțat că mai multe firme din Cluj-Napoca oferă sprijin pentru cazarea cadrelor medicale dornice la hoteluri din aproprierea spitalelor la care lucrează, pentru a evita extenuarea lor, în condițiile în care ei sunt "în prima linie" în lupta cu coronavirusul. Astfel, la solicitare, medicii sau asistenții medicali pot solicita cazare la hotel, pentru a se odihni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter