Actualitate

Cine răspunde în numele Consiliului Județean la reclamațiile medicilor din Cluj? Ori Tișe nu știe, ori angajații CJ „pun batista pe țambal”!

Personalul secției de Psihiatrie din Cluj-Napoca luptă cu mâinile goale împotriva COVID-19.

cine-raspunde-in-numele-consiliului-judetean-la-reclamatiile-medicilor-din-cluj-ori-tise-nu-stie-ori-angajatii-cj-pun-batista-pe-tambal cine-raspunde-in-numele-consiliului-judetean-la-reclamatiile-medicilor-din-cluj-ori-tise-nu-stie-ori-angajatii-cj-pun-batista-pe-tambal

Angajații secției de Psihiatrie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Cluj-Napoca se plâng că nu au echipamente de protecție și luptă „fără scut” împotriva noului coronavirus.

Potrivit deputatului USR de Cluj Emanuel Ungureanu, o femeie ar fi primit un răspuns halucinant din partea Consiliului Județean Cluj atunci când a reclamat lipsa echipamentelor de protecție pentru personalul din secția de Boli Psihice.


„În ceea ce privește lipsa unor echipamente de protecție în cadrul secției de Psihiatrie, vă informăm că, în conformitate cu poziție transmisă de reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj, «Personalul nu necesită protecție în condițiile în care nu este secție contaminată cu pacienți respiratorii»”, se arată într-o replică a reprezentanților forului administrativ județean.


„Tișe habar nu are că și personalul de acolo trebuie protejat împotriva coronavirusului. Nu știe nici că la această oră (n.red. în momentul redactării articolului) sunt doi pacienți suspecți de COVID-19 și personalul speriat îi ajută cu mâinile goale! Cinism și nerușinare!”, acuză Ungureanu, vicepreședinte al Comisiei pentru sănătate și familie din cadrul Camerei Deputaților.

CITEȘTE ȘI: Imagini dramatice în curtea secției de Boli Psihice a Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter