Actualitate

Alertă NECONFIRMATĂ de infecție la Serviciul Parcări. Primăria liniștește populația: „NU e coronavirus"

Casieriţa Primăriei Cluj-Napoca este suspectată de coronavirus după ce ar fi intrat în contact cu persoane venite din Italia.

exclusiv-angajata-din-primaria-cluj-napoca-supectata-de-coronavirus-a-fost-trimisa-acasa exclusiv-angajata-din-primaria-cluj-napoca-supectata-de-coronavirus-a-fost-trimisa-acasa

UPDATE: Primăria Cluj-Napoca infirmă informaţiile cu privire la posibila infectare cu coronavirus a unei angajate: "Până în acest moment, nu avem nicio informație oficială cu privire la vreun contact între o persoană venită din  ”zona roșie” a infecției cu Coronavirus și un funcționar al Primăriei Cluj-Napoca. În toate sediile primăriei s-au instituit măsurile legale de siguranță stabilite la nivel național", a transmis Primăria Cluj-Napoca.

Primăria Cluj-Napoca este în panică totală după ce casieriţa este suspectată de coronavirus şi a fost trimisă acasă de şefa ei care se ocupă şi de serviciul de parcări. Femeia a provocat un adevărat haos în instituţie în această dimineaţă, iar liniştea care domnea în Primăria Cluj-Napoca s-a transformat rapid într-o agitaţie generală sesizată de mai mulţi angajaţi.


Situaţia devine una extrem de complicată dacă testul pentru Covid-19 va fi pozitiv în ceea ce o priveşte pe angajata de la casieria Primăriei Cluj-Napoca, fiind angajată într-un sector în care are contact direct cu publicul.

Conform surselor Monitorul de Cluj, femeia a mers direct acasă, fără să fie testată de nimeni de la Spitalul de Boli Infecţioase Cluj-Napoca.


Revenim cu detalii despre acest subiect.
 

abonare newsletter