Actualitate

Mărturii din infern. Cum sunt tratați bolnavii de coronavirus

S-a ajuns la 49 de cazuri de infecție cu coronavirus în România. Pacientul cu numărul 37 a mărturisit cum a fost tratat ca bolnav de coronavirus în spitalele de la noi din țară.

Cum sunt tratați bolnavii de coronavirus Cum sunt tratați bolnavii de coronavirus

Alin Goga, pacientul cu numărul 37 este  fost director al Direcției Juridice din cadrul Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale, actualmente director în cadrul Primăriei Generale a Capitale. Alin Goga a explicat pentru presă în care explică ce simptome a avut și cum a mers de unul singur la spital.

Băbatul a descris simptomele pe care le-a avut.

„Am călătorit la Stuttgart, și acolo este cea mai mare comunitate de italieni din afara Italiei. Am revenit în România pe data de doi martie, iar de pe data de patru martie am început să am dureri musculare, care se simțeau ca și o febră musculară. După durerile musculare am început să mă simt ca și când aș fi fost bătut, după care am început să am frisoane și febră”, a spus Alin Goga pentru evz.ro.

Acesta a adăugat că a avut febră și a tușit.

Bărbatul a mărturisit că până a ajuns la spital a intrat în contact cu aproximativ 1.000 de persoane.

Cam cu 1.000 de persoane. Nu a venit nimeni să mă întrebe cu cine am luat legătura și nimeni nu m-a întrebat pe unde am umblat. De asemenea, soția mea și copiii mei nu au fost anunțați, nu le-au fost recoltate analize. Nu le-a zis nimeni să nu iasă din casă. Eu cu ei am trăit câteva zile, după ce m-am întors. Eu am fost cel care azi, din spital, am luat legătura cu părinții colegilor de școală a copiilor mei și le-am spus ca am fost infectat cu Coronavirus. Mă așteptam ca autoritățile să se miște mai repede.

Când a anunțat că el crede că ar putea fi infectat cu coronavirus, nimeni nu i-a făcut nicio analiză, motivând că nu are sens, ținând cont că nu a călătorit în zonele roșii. În cele din urmă, îngrijorat, a mers singur la spitalul Victor Babeș din Capitală și a cerut să fie internat pentru analize.

„Am venit singur, pe data de 10 martie și le-am spus că nu mai plec acasă dacă nu mă internează și nu îmi fac analizele pentru coronavirus. Și s-a dovedit că sunt infectat. Cei de la Victor Babeș nici nu au vrut să mă interneze. Mi-au spus să plec acasă că mă vor anunța ei în legătură cu rezultatul analizelor”, a mărturisit Alin Goga.

Medicii i-au spus doar să stea 14 zile în casă, refuzând să îl interneze.

 

abonare newsletter