Actualitate

Emanuel Ungureanu reclamă igiena precară şi alimentaţia nesănătoasă la Spitalul Clinic pentru Copii Cluj

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a organizat, vineri, o conferinţă de presă în faţa Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii din Cluj-Napoca pentru a atrage atenţia asupra condiţiilor precare de igienă şi a alimentaţiei nesănătoase administrate pacienţilor în cadrul acestei unităţi medicale, situaţii care i-au fost reclamate de către părinţii unor copii internaţi.

Deputatul a fost însoţit de doi părinţi care au povestit despre propriile experienţe prin care au trecut atunci când copiii lor au fost spitalizaţi, spunând că au fotografii şi materiale video care ilustrează precaritatea condiţiilor de igienă, prezenţa gândacilor şi mâncare alterată.

"O mămică şi un tătic care au stat aici cu copiii lor au depus mărturie (...). Revin cu informaţii după anchetele care se vor declanşa aici, fiţi siguri că lucrurile nu rămân aşa, pentru că jegul din spitale ne afectează direct şi trebuie să reacţionăm de fiecare dată", a declarat Ungureanu.


Parlamentarul a adăugat că va face personal plângeri penale pentru şantaj şi ameninţare cadrelor medicale sau funcţionarilor publici care vor încerca să îi împiedice pe părinţii copiilor internaţi să sesizeze problemele din spital.

La conferinţa de presă a deputatului USR a participat şi preşedintele Asociaţiei Dieteticienilor din România, Kinga Laczko, care, după ce a văzut imaginile filmate de mama unui copil spitalizat, cu pateul servit acestuia la cină, a atras atenţia că nu doar pateul, dar nici mezelurile nu ar trebui să se regăsească printre alimentele servite pacienţilor, mai ales când aceştia sunt minori.


Citește și: INIMAGINABIL! Mâncare cu VIERMI la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca

Citeșite și: DSP va face verificări cu privire la mâncarea cu VIERMI servită la Spitalul de Copii


Citeșite și: Viermi în mâncare. Consiliul Județean Cluj a trimis corpul de control la Spitalul pentru Copii

Citește și: Tișe NEAGĂ că Spitalul de Copii ar fi servit mâncare cu VIERMI: "Cei care au inventat acest subiect au interese electorale". De unde ar fi provenit defapt

abonare newsletter