Actualitate

ACCIDENT feroviar. Un autocamion și un autoturism, lovite de tren

Un autocamion și un autoturism au fost lovite de tren în apropierea localității Bologa pe drumul care face legătura între Ciucea și Huedin.

UPDATE: Polițiștii clujeni care au anchetat incidentul au tras primele concluzii: „Conducătorul unui ansamblu de vehicule se deplasa pe DN1E60 înspre Oradea, iar pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul asupra direcției de mers intrând în coliziune cu un autoturism ce se deplasa din sensul opus. În urma impactului ansamblul de vehicule a ajuns pe calea ferată.,După aproximativ 10 minute, conducătorul ansamblului de vehicule s-a urcat în cabina tirului, moment în care cabina a fost lovită de trenul inter regio ce se deplasa înspre Cluj-Napoca rezultând rănirea conducătorului tirului. Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a unui pasager din autoturism. Traficul se desfășoară alternativ”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

UPDATE: Accidentul se pare că s-a produs după ce șoferul unui camion a pierdut controlul și a ajuns pe linia de cale ferat: „Conducătorul unui tir ce se deplasa spre Oradea a pierdut controlul volanului într-o curbă, a acrosat un autoturism, a rupt parapetul și a intrat pe calea ferată unde a fost lovit de un tren”, transmite IPJ Cluj.


Un accident feroviar petrecut în localitatea Bologa se putea încheia cu o tragedie după ce un tren a lovit două autovehicule. Conform primelor informații, cei doi șoferi au scăpat doar cu răni minore.

Ultimele Stiri
abonare newsletter