Actualitate

Primarul Emil Boc și comisarul european Mariya Gabriel, în dialog cu clujenii

Comisarul european Mariya Gabriel și primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, vor avea, joi, un dialog cu cetățenii.

Primarul Emil Boc și comisarul european Mariya Gabriel, în dialog cu clujenii Primarul Emil Boc și comisarul european Mariya Gabriel, în dialog cu clujenii

Mariya Gabriel, comisarul european pentru inovare, cercetare, cultură, educație și tineret, respectiv Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, vor susține joi, 5 martie 2020, un dialog cu cetățenii în care vor discuta teme de actualitate de pe agenda Uniunii Europene și a României, cu accent pe cercetare, inovare și educație, potrivit unui comunicat al Comisiei Europene.

Dezbaterea cu tema „Orizont Europa: provocări și perspective” va avea loc între orele 12:00 și 13:10, la Centrul de Cultură Urbană Casino, în Parcul Central „Simion Bărnuțiu” din Cluj-Napoca.


Înscrierile se pot face până cel târziu miercuri, 4 martie 2020, ora 12:00, completând un formular online. Participarea la eveniment se poate face și online, prin intermediul rețelelor sociale Facebook și Twitter, folosind hash tag-urile #EUdialogues și #FutureOfEurope.

Din motive de securitate, accesul în sală se va face în intervalul 11:00 – 11:45 și va fi permis cu prioritate participanților înregistrați, care au asupra lor un act de identitate. Accesul în sală se va face în limita locurilor disponibile.

Ultimele Stiri
abonare newsletter