Actualitate

Râuri de lacrimi la Bistrița. Tânărul decedat în accidentul de pe Horea, condus la groapă

La doar 22 de ani, Filip Barani, tânărul nevinovat mort din cauza vitezei și alcoolului, a fost înmormântat sâmbătă, la Bistrița.

Râuri de lacrimi la Bistrița. Tânărul decedat în accidentul de pe Horea, condus pe ultimul drum, sursă foto: captură video Facebook Alvostru M. Dorin Râuri de lacrimi la Bistrița. Tânărul decedat în accidentul de pe Horea, condus pe ultimul drum, sursă foto: captură video Facebook Alvostru M. Dorin

Lăutarii au cântat atât la căpătâiul, cât și la groapa studentului decedat în urma tragicului accident de pe strada Horea. Slujbele de priveghi şi ultimul drum al regretatului Filip Barani au fost transmise live, pe Facebook. Zeci de rude, prieteni și cunoștințe l-au condus pe Filip la groapă. Printre ei nu s-au aflat însă și părinții acestuia, mama și tatăl aflând vestea tragică pe patul de spital din Cluj-Napoca.

Slujba de înmormântare a început la o biserică neoprotestantă de pe strada Memorandumului, din Bistrița, locul de veci al tânărului, fost student la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, fiind amenajat în cimitirul de pe Drumul Tărpiului. Cu un gol de nedescris în suflet, Samuel Barani (25 de ani), fratele lui Filip a fost cel care a trebuit să se ocupe de întreaga organizare dureroasă.


Inima lui Filip a pierdut lupta cu moartea la locul accidentului, în timp ce părinții săi, care tocmai făcuseră o vizită la Cluj-Napoca cu prilejul aniversării a 25 de ani pe care Sami îi împlinise, au fost preluați în stare de șoc. Bărbatul a suferit două infarcturi: unul la fața locului, al doilea la spital.

Vă reamintim că Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima” și Opera Națională Română din Cluj-Napoca au demarat o campanie umanitară pentru susținerea lui Samuel Barani. Tânărul este masterand la Academie și, din 2016, membru al Corului Operei Române din Cluj-Napoca. Sami a câștigat ediția a 52-a a Festivalului „Crizantema de Aur” (2019), la prima sa participare în cadrul unui festival naţional.

Ultimele Stiri
abonare newsletter