Actualitate

Marcaj rutier reflectorizant și elemente de semnalizare și protecție pe DN 1 Cluj – Oradea

Directorul general al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj, Eugen Cecan, a fost chemat la Oradea de prefectul județului Bihor, Dumitru Țiplea.

Marcaj rutier reflectorizant și elemente de semnalizare și protecție pe DN 1 Cluj-Napoca – Oradea Marcaj rutier reflectorizant și elemente de semnalizare și protecție pe DN 1 Cluj-Napoca – Oradea

Curg promisiunile dinspre DRDP Cluj pentru investiții și alte lucrări pe drumurile naționale de pe raza județului Bihor, scrie presa bihoreană. Astfel, la întâlnirea cu prefectul Țiplea, Eugen Cecan a promis, printre altele, finalizarea până în luna august a lucrărilor de investiții de pe DN 76 Oradea – Deva. De asemenea, va fi refăcută licitația pentru șoseaua ocolitoare Beiuș – Ștei (27 km).

Potrivit directorului general al DRDP Cluj, vor fi operate modificări la așa-zisele „puncte negre” de pe DN 1 – alveole care, în loc să „calmeze” traficul, dau mari bătăi de cap șoferilor. De asemenea, pe șoseaua ce leagă Oradea de Cluj-Napoca, se așteaptă măsuri de siguranță suplimentare printr-un marcaj rutier reflectorizant și prin instalarea unor elemente de semnalizare și protecție, care să ajute la reducerea numărului de accidente.


Cecan anunță că se va repara inclusiv drumul de la graniță, pe sensul de intrare în țară, pentru că „este destul de nepotrivit să intri în România prin gropi”, scrie bihon.ro.

„Cei care au condus DRDP în ultimii trei ani, nu cred că au făcut ceea ce trebuie. Eu zic că sumele alocate pentru secția Oradea în ultimii trei ani au reprezentat o valoare foarte mică, deoarece Oradea este într-o expansiune foarte mare, la concurență cu Clujul”, a punctat Eugen Cecan.


CITEȘTE ȘI: Inculpatul Eugen Cecan, „uns” șef, din nou, la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter