Actualitate

Echipa Monitorul se întărește! Un jurnalist cu doi ani de experiență în domeniul administrației se alătură Monitorului

Începând de luni, 17 februarie 2020, echipa Monitorul de Cluj s-a întărit cu o tânără jurnalistă cu experiență în presa locală.

Echipa Monitorul se întărește! Un jurnalist cu doi ani de experiență în domeniul administației se alătură Monitorului. Echipa Monitorul se întărește! Un jurnalist cu doi ani de experiență în domeniul administației se alătură Monitorului.

Diana Cîmpean are doi ani de experiență în media și a fost redactor la o publicație locală, unde a scris pe domeniul politic și administrație.

Diana Cîmpean are 23 de ani și s-a născut în localitatea Cut, județul Alba. S-a mutat la Cluj-Napoca la vârsta de 14 ani, absolvind ulterior Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”. Diana este studentă în anul III la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, specializarea Jurnalism.


„Sunt convins că cea mai bună echipă de jurnaliști din Cluj, cu susținerea colegilor de la departamentul de publicitate, vor continua să le aducă clujenilor știri bine scrise și analize pertinente. Monitorul este un ziar serios și dinamic, care se adresează unui public pretențios, care are nevoie de informații exacte și la timp, 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Aceasta este promisiunea pe care redacția Monitorul de Cluj și monitorulcj.ro au făcut-o și și-o mențin: ne vom informa prompt și corect cititorii, punând interesul public pe primul loc!”, a precizat Paul Niculescu, directorul editorial al publicațiilor Monitorul.

CITEȘTE ȘI: Consolidare la vârf a echipei Monitorul. Ne menținem promisiunea: „Informații exacte și la timp, 24/24. Interesul public e pe primul loc!”

abonare newsletter