Actualitate

Consolidare la vârf a echipei Monitorul. Ne menținem promisiunea: „Informații exacte și la timp, 24/24. Interesul public e pe primul loc!”

Începând de luni 3 februarie 2020, colegii noștri Raymond Füstös și Tibor Demeter ocupă pozițiile de redactor-șef adjunct al cotidianului Monitorul de Cluj, respectiv coordonator al ediției online monitorulcj.ro.

Consolidare la vârf a echipei Monitorul. Ne menținem promisiunea:  „Informații exacte și la timp, 24 de ore din 24. Interesul public este pe primul loc!” Consolidare la vârf a echipei Monitorul. Ne menținem promisiunea: „Informații exacte și la timp, 24 de ore din 24. Interesul public este pe primul loc!”

„Alături de redactorul șef Bianca Preda, Tibi Demeter și Raymond Füstös vor contribui, și pe viitor, la creșterea performanțelor editoriale ale cotidianului Monitorul de Cluj și monitorulcj.ro. Am încredere că tinerețea lor va aduce un plus de vigoare articolelor deja apreciate de peste 1 milion de cititori în fiecare lună. În ultima jumătate de an, atât ediția tipărită, dar mai ales ediția online și-au consolidat audiența și am constatat, cu cifrele în față (peste 1,5 milioane de articole afișate în fiecare lună din ultimul trimestru, potrivit brat.ro), că cititorii apreciază conținutul editorial complex și diversitatea temelor abordate. Sunt convins că cea mai bună echipă de jurnaliști din Cluj, cu susținerea colegilor de la departamentul de publicitate, vor continua să le aducă clujenilor știri bine scrise și analize pertinente. Monitorul este un ziar serios și dinamic, care se adresează unui public pretențios, care are nevoie de informații exacte și la timp, 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Aceasta este promisiunea pe care redacția Monitorul de Cluj și monitorulcj.ro au făcut-o și și-o mențin: ne vom informa prompt și corect cititorii, punând interesul public pe primul loc!”, spune Paul Niculescu, director editorial al publicațiilor Monitorul.

Raymond Füstös are 25 de ani, s-a născut la Bistrița și a absolvit Colegiul Național „Andrei Mureșanu” din orașul natal (2013). Deși la liceu a terminat profilul matematică-informatică, în limba maghiară, a urmat apoi cursurile Facultății de Jurnalism a Universității „Babeș-Bolyai” (2016), apoi masteratul de Producție Media (2018). După o colaborare de aproape doi ani cu Gazeta Sporturilor, a intrat în echipa redacțională a cotidianului Monitorul de Cluj în noiembrie 2018.


Tibi Demeter are 22 de ani și lucrează în presa online din 2017. Este co-fondator al site-ului ziaruldesport.ro și fost redactor la fanatik.ro în perioada 2017-2019. A absolvit Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, specializarea Jurnalism. Este un bun cunoscător al sportului și la începutul carierei a reușit să câștige un concurs prestigios la Gazeta Sporturilor.

abonare newsletter