Actualitate

Revenirea lui Marius Balo în România, amânată de Coronavirus

Epidemia de Coronavirus din China amână pentru moment revenirea lui Marius Balo în România, conform spuselor lui Eugen Constantin Iordăchescu, avocatul lui Balo.

Monitorul de Cluj a redat în ultimele luni povestea clujeanului Marius Balo, omul care este închis în China după ce a comis o fraudă contractuală de 80 de dolari.

După lungi discuții între cele două state, România a obținut transferul lui Marius Balo la începutul lunii ianuarie, dar momentan acest lucru nu este imposibil din cauza virusului care a paralizat China.


"Din cauza virsului, autoritățile chineze au amânat predarea lui Marius. Procedura se va relua pe 9 februarie sau după 9 februarie", a declarat avocatul.

Conform spuselor lui Iordăchescu, Marius Ballo va ajunge peste aproximativ 2-3 săptămâni în țară și va fi închis la Penitenciarul Rahova, iar ulterior se va încerca eliberarea lui condiționată.


CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV Rânduri emoționante din temnița comunistă. Gândurile clujeanului închis după gratiile din China – „din adâncul de departe”

abonare newsletter