Actualitate

Un tânăr de 16 ani a ajuns la spital după un ACCIDENT petrecut pe A3

Două maşini s-au ciocnit pe A3 după unul dintre şoferi a încercat să efectueze manevra de întoarcere.

Patru persoane au fost implicate într-un accident rutier petrecut pe A3 după ce un şofer ar fi încercat să efectueze o manevră de întoarcere, conform poliţiştilor.

"Accident rutier cu 2 autourisme implicate, coborâre de pe A3, Gilău: Un conducător auto de 72 ani din Mediaș, care se deplasa în direcţia Huedin -  a întors neregulamentar de pe acostament, moment în care a intrat in coliziune cu un autovehicul care circula regulamentar din direcția Cluj spre Huedin, autovehiculul fiind condus de un tânăr de 20 ani, din comuna Ciurila. A fost rănit un tânăr de 16 ani, pasager în autoturismul condus regulamentar, rănit ușor din primele informatii.", a transmis IPJ Cluj.


Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţe a intervenit de urgenţă la accidentul de pe A3.

"O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au fost alertate, în jurul orei 13.40, ca urmare a unui accident produs, în apropierea localității Gilău, la ieșirea de pe autostrada A3, înspre Cluj-Napoca.
Pompierii au găsit la locul solicitării două autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea. Echipajul SMURD a consultat o femeie, în vârstă de circa 70 de ani, și doi bărbați, de circa 73 și 21 de ani, dar și un tânăr de 16 ani, care a fost transportat la spital cu afecțiuni ușoare.
Pompierii au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor, având în vedere scurgerile de hidrocarburi, au sprijinit acordarea primului ajutor calificat  și au asigurat măsuri specifice pentru siguranța salvatorilor și a persoanelor implicate în accident.", a transmis ISU Cluj.

Etichete: tanar a3 accident
Ultimele Stiri
abonare newsletter