Actualitate

Șoferul BMW-ului care a pus toată poliția clujeană pe jar a fost reținut

A fost panică, duminică după-masă, pe străzile din Cluj-Napoca! Mai multe echipaje de poliție au gonit pe urmele unui şofer cu BMW, băut.

Conform primelor informații furnizate de IPJ Cluj, la data de 26 ianuarie, în jurul orei 15:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați despre faptul că, pe raza cartierului Bună Ziua, din Cluj-Napoca, un participant la trafic conduce haotic.

Au fost anunțate toate echipajele de pe raza municipiului Cluj-Napoca, respectivul conducător auto fiind ulterior oprit de către polițiști. Șoferul este un tânăr în vârstă de 29 de ani, din comuna Apahida, județul Cluj.


Cel în cauză nu a oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor, avariind două autospeciale ale poliției dispuse în vederea unui blocaj în trafic al respectivului autoturism, dar și alte două autovehicule civile.

S-a făcut uz de armă de către un polițist aflat în misiune în plan vertical și asupra autovehiculului urmărit, iar pe strada Soporului, autovehiculul condus de tânărul de 29 de ani, un BMW negru, cu numere de Suceava, a derapat, ieșind de pe partea carosabilă.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore.


„Faţă de tânărul de 29 de ani, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca la expirarea perioadei, acesta să fie prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice și distrugere, fapte prevăzute și pedepsite de Codul Penal”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI: Panică pe străzile din Cluj! Mai multe echipaje de poliție, pe urmele unui şofer cu BMW


CITEȘTE ȘI: Urmărire NEBUNĂ sfârșită cu FOCURI de ARMĂ! Mașini de poliție avariate, cursă în tot Clujul

abonare newsletter