Actualitate

Adio, MOX, dar rămâi cu bine! Festivalul din Valea Drăganului nu va avea loc în 2020

Music Outdoor Festival (MOX), care anul trecut a numărat cea de-a opta ediție, nu se va organiza în 2020.

Adio, MOX, dar rămâi cu bine! Festivalul din Valea Drăganului nu va avea loc în 2020, sursă foto: Facebook MOX Adio, MOX, dar rămâi cu bine! Festivalul din Valea Drăganului nu va avea loc în 2020, sursă foto: Facebook MOX

„Anul acesta vom lua o pauză, 2020 va fi un reset pentru noi, în care ne vom aduna toate gândurile. Da, e o veste amară, dar știm că anul acesta va trece cât ai pocni din degete și că ne vom revedea parcă mâine, în 2021”, anunță organizatorii festivalului Music Outdoor Experience.

MOX era primul festival cu obiectiv turistic din România ce și-a propus să combine un festival de muzică electronică cu o excursie de relaxare la munte, corturi, hamace, leagăne, ateliere, waterslide, biciclete, apusuri la 1.000+ m altitudine, competiții, aer curat, distracție și voie bună.


„A fost minunat, a fost extraordinar, a fost moxific. 8 ediții care, de la an la an, ne-au adus pe tot mai mulți împreună. Din povești au ajuns să devină amintiri, din străini am ajuns să devenim prieteni, dintr-o excursie la munte cu cortul a crescut #MOX”, se arată într-un mesaj al echipei MOX.

În cei opt ani de existență, festivalul organizat în apropierea barajului de la Floroiu, chiar la coada lacului, a devenit un fenomen pentru cei care doresc să se rupă de realitate, să uite de telefon și de rețelele de socializare și doar să se distreze la munte, cu cortul, cu muzică bună și o familie numeroasă.


„Timpul trece, iar amintirile vor fi din ce în ce mai puternice pentru fiecare. A fost și este o onoare pentru noi că am reușit să vă bucurăm pe atât de mulți și că în acești ani, pentru 4 zile, am devenit parcă o familie. Probabil unul dintre cele mai frumoase sentimente pe care le simțim”, mai transmit organizatorii.

„Vă mulțumim tuturor pentru toate aceste experiențe pe care le-am trăit împreună, pentru fiecare minut, fiecare secundă, fiecare suflare, pentru fiecare picur de rouă și fiecare fir care s-au conectat și au scris această poveste #MusicOutdoorExperience” – echipa #MOX


CITEȘTE ȘI: MOX, un festival pentru iubitorii de muzică și natură

Ultimele Stiri
abonare newsletter