monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Primăria asigură masă gratuită pentru voluntarii SMURD

Angajaţii Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Cluj vor beneficia și anul acesta de două mese calde pe zi la Cantina de ajutor social şi pensiune subordonată Consiliului Local.

În acest sens, în următoarea ședință a Consiliului Local se va propune alocarea sumei de 120.000  pentru sprijinirea activității S.M.U.R.D., constând în acordarea a două mese/zi (prânz și cină), pentru 10 persoane.

„Așa ca și în anii trecuți, și anul acesta Primăria municipiului Cluj-Napoca și Consiliul Local continuă sprijinirea voluntarilor care activează în Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD). Astfel în următoarea ședință a Consiliului Local din data de 10.01.2020, va fi supus spre aprobare proiectul de hotărâre privind alocarea, de la bugetul local, a sumei de 120.000 lei către Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, pentru sprijinirea activității S.M.U.R.D., constând în acordarea a două mese/zi (prânz și cină), pentru 10 persoane.


Masa va fi asigurată de Cantina de ajutor social și pensiune Cluj-Napoca, instituție subordonată Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca”, spune Dan Tracea.