Actualitate

Veşti bune pentru clujeni! Lucrările în Bună Ziua vor fi terminate mai repede de termen

Primarul Emil Boc a anunţat că lucrările în cartierul Bună Ziua se vor finaliza mai repede faţă de termenul iniţial.

Lucrările de supralărgire și modernizare a străzii Bună Ziua au avanst în ritm alert și vor fi gata înainte de luna mai 2020, care este termenul anunțat inițial de primărie.

”La strada Bună Ziua lucrările sunt foarte avansate. Față de termenul pe care îl aveam, adică luna mai 2020, lucrările vor fi gata mult mai repede. Constructorii au lucrat susținut, și asta s-a văzut și atunci când a fost restricția de circulație și au terminat mult mai repede. Iar lucrările continuă atâta timp cât le va permite vremea”, a declarat primarul Emil Boc la postul de Radio Napoca FM.


Noul proiect de pe strada Bună Ziua va avea trei benzi de circulație: o bandă de coborâre, dinspre Calea Turzii spre intersecția cu străzile Măceșului - Trifoiului și două la urcare; două trotuare, treceri de pietoni suprailuminate, două piste de biciclete, 112 arbori, stații de încărcare pentru mașini electrice și stații pentru taxiuri.

Valoarea totală a investiției se ridică la 19,7 milioane de lei. Durata de realizare a proiectului a fost de 12 luni, iar lucrările au început în luna iulie. Conform spuselor lui Emil Boc, proiectul va fi finalizat cu aproximativ trei luni mai repede.

Ultimele Stiri
abonare newsletter