Actualitate

Un nou ACCIDENT GRAV! Două victime decedate în urma unui impact frontal la Luncani. VIDEO

La mai puțin de 48 de ore de la teribilul accident de la Cornești în care au decedat două persoane, un alt eveniment rutier s-a soldat cu moartea cel puțin a unei persoane în Luncani.

UPDATE:

„Două autospeciale cu modul de descarcerare,.un echipaj SMURD (ISU Cluj și Mureș) au intervenit în această dimineață ca urmare a unui grav accident rutier produs pe raza localității Luncani, în jurul orei 7.00.
Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit un bărbat întinsă în afara autoturismului, fără semnale vitale și care a fost evaluat de medicul SAJ cu traumatisme incompatibile cu viața, și unul încarcerat în autoturism, fără semnale vitale și care, de asemeneaz a fost evaluat de medicul SAJ cu traumatisme incompatibile cu viața.
Un bărbat rănit ușor a fost preluat de echipajul SMURD din Luduș pentru a fi transportat la spital.”, transmite ISU Cluj.


UPDATE:

„Un conducător auto de 30 ani, din comuna  Bogata, județul Mureș, a condus un autoturism cu volan pe dreapta, pe raza localității Luncani, județul Cluj, în afara localitatii, pe directia Ludus-Campia Turzii, se pare că nu ar fi apreciat corespunzător poziția sa pe banda de circulație, a pătruns pe sensul opus intrând în coliziune cu o  autoutilitară. Autoutilitara era  condusă de un bărbat  din localitatea Biharia, județul Bihor. Două persoane din autoturismul cu volan pe dreapta au decedat. Este vorba despre doi bărbați de 37 și 47 ani, ambii din comun Sânger, Mureș.”, transmite IPJ Cluj.


ȘTIRE INIȚIALĂ

Un nou accident grav s-a petrecut în această dimineață în dreptul localității Luncani, acolo unde un autoturism și un autocamion s-au ciocnit.


„Accident deosebit de grav în Luncani. Două autovehicule implicate în urma unei pătrunderi pe contrasens. Două persoane decedate în autovehiculul vinovat, o persoană rănită. Circulația se desfășoară pe un singur sens”, transmite IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT GRAV în Cornești! Două victime în stare foarte gravă. A fost solicitat un ELICOPTER SMURD. FOTO + VIDEO


CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE la Cornești, două victime au DECEDAT! Un bărbat și o femeie cu un prunc nenăscut au pierdut lupta cu moartea

Ultimele Stiri
abonare newsletter