Actualitate

Peste 200 de persoane au participat la ''Marşul Recunoştinţei'' în Cluj-Napoca

Aproximativ 250 de persoane cu steaguri tricolore şi costume naţionale au participat, sâmbătă, la ''Marşul Recunoştinţei'', organizat la Cluj-Napoca pentru marcarea a 100 de ani de administraţie românească.

 'Marşul Recunoştinţei' a fost organizat cu ocazia aniversării a 100 de ani de administraţie românească la Cluj-Napoca şi este doar o parte din seria manifestărilor pe care le dedicăm acestui eveniment. De asemenea, avem şi un simpozion la Casa de Cultură a Studenţilor în care vom încerca să evidenţiem cele mai importante realizări ale celor 100 de ani de administraţie românească din Cluj-Napoca şi din Transilvania", a spus preşedintele Societăţii Cultural-Patriotice "Avram Iancu" Cluj-Napoca, Tiberiu Groza, organizatorul evenimentului.

Participanţii s-au adunat la statuia lui Mihai Viteazul, unde au depus coroane de flori, iar apoi au pornit în marş prin zona centrală a oraşului, însoţiţi de Taraful din Vaţa, compus din 15 saxofonişti, acordeonişti şi taragotişti, cu care au interpretat cântece patriotice.

Ultimele Stiri
abonare newsletter