Actualitate

Accident la podul IRA, patru mașini „șifonate”

Un accident rutier a avut loc, luni după-masă, pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca.

Accident la podul IRA, patru mașini au fost „șifonate”, sursă foto: Facebook Info Trafic jud. Cluj Accident la podul IRA, patru mașini au fost „șifonate”, sursă foto: Facebook Info Trafic jud. Cluj

Potrivit martorilor, nu mai puțin de patru mașini au fost implicate în accidentul rutier produs în zona podului IRA, pe sensul de mers înspre Centru.

„La data de 25 noiembrie 2019, în jurul orei 14:50, o conducătoare auto de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Traian Vuia, din Cluj-Napoca, la momentul urcării pe podul IRA, nu a păstrat distanța regulamentară față de un autoturism condus de un șofer de 48 de ani, intrând în coliziune față-spate cu acesta”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Cluj.


În urma coliziunii, mașina condusă de șoferul în vârstă de 48 de ani a fost proiectată într-un alt autoturism, condus de un bărbat de 63 de ani, iar acesta la rândul său a fost proiectat într-un al patrulea autoturism.

Potrivit primelor informații furnizate de polițiștii clujeni, autoarea accidentului ar fi fost orbită de soare. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ. Conform ISU Cluj, echipajul SMURD dislocat la fața locului a consultat o victimă, aceasta fiind transportată ulterior la spital.

Ultimele Stiri
abonare newsletter