Actualitate

Tineri fără permis, la volan pe străzile din Cluj!

Polițiștii clujeni au descoperit mai mulți tineri la volan, deși aceștia nu posedă permis de conducere.

Tinerii fără permis mișună pe străzile din Cluj! Tinerii fără permis mișună pe străzile din Cluj!

La data de 18 noiembrie a.c., în jurul orei 01:20, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Cluj-Napoca au depistat un bărbat de 32 de ani, din localitatea Sărmășag, județul Sălaj, în timp ce conducea un autoturism pe strada General Dragalina, din municipiul Cluj-Napoca, deși nu deține permis de conducere.

Mai departe, în aceeași noapte, în jurul orei 02:10, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Cluj-Napoca au depistat un tânăr de 20 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Emerson, din municipiul Cluj-Napoca, cu toate că nici el nu avea „carnet”.


Nu în ultimul rând, cu o seară înainte, în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier Câmpia Turzii au depistat un tânăr 24 de ani, din localitatea Luna, județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu spre strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Câmpia Turzii, deși nici el nu deține permis de conducere.

În toate cele trei cazuri se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Ultimele Stiri
abonare newsletter