Actualitate

Șulea se laudă cu igienizarea de toamnă și pune vina pe localnici pentru lipsa coșurilor de gunoi

„Curățenie specifică toamnei... se lucrează, nu glumă!”, se bate în piept primarul comunei Florești, Horia Șulea, pe Facebook.

Șulea se laudă cu igienizarea de toamnă și pune vina pe localnici pentru lipsa coșurilor de gunoi, sursă foto: colaj Facebook Horia Șulea Șulea se laudă cu igienizarea de toamnă și pune vina pe localnici pentru lipsa coșurilor de gunoi, sursă foto: colaj Facebook Horia Șulea

Edilul celei mai mari comune din România nu ratează nicio ocazie să mai pună câte o cărămidă la imaginea clădită în spațiul virtual. Câteva fotografii postate despre cum decurge curățenia de toamnă păreau suficiente să mulțumească localnicii din Florești. Sunt însă și unii care nu sunt pe deplin mulțumiți de cum arată localitatea lor.

„Pentru montarea unor coșuri de gunoi stradal unde depunem cerere? Cel puțin pe str. Ioan Rus și Florilor nu sunt, iar puținul spațiu verde ce a rămas e plin de gunoaie”, a punctat un localnic. Replica primarului Șulea nu a întârziat să apară, acesta punând lipsa coșurilor în cârca cetățenilor necivilizați.


„Pe zona menționată de dvs. s-au montat coșuri stradale de «n» ori. Din păcate, ele au fost distruse într-un ritm infernal. Se vor înlocui. Din nou. Doar că deja cei de la Curtea de Conturi sunt pe punctul de a ne imputa sumele aferente întrucât ei nu concep, nu cred că se distrug într-un asemenea ritm”, a explicat Horia Șulea.

CITEȘTE ȘI: Localnicii din Florești pun piciorul în prag și ies în stradă pentru asfaltarea Drumului de Sud

abonare newsletter