Actualitate

Localnicii din Florești pun piciorul în prag și ies în stradă pentru asfaltarea Drumului de Sud

Sătui să înghită praful lăsat în urmă de mașini, locuitorii din comuna Florești vor ieși, duminică, la un protest organizat.

Localnicii din Florești pun piciorul în prag și ies în stradă pentru asfaltarea Drumului de Sud, sursă foto: Facebook Localnicii din Florești pun piciorul în prag și ies în stradă pentru asfaltarea Drumului de Sud, sursă foto: Facebook

Manifestarea va avea loc duminică, 3 noiembrie, între orele 16:30-17:30, pe str. Răzoare, în fața blocului nr. 5A. „Cerem Primăriei Florești asfaltarea de urgență a Drumului de Sud! Praful ne afectează sănătatea. De această dată avem aprobare pentru protest, deci puteți veni și cu pancarte cu mesaje”, anunță inițiatorii manifestației.

Traseele de acces spre locul adunării, precum și cele de dispersare vor fi: str. Răzoare nr. 5A, deplasare spre intersecția cu str. Crizantemelor și înapoi la punctul de pornire. Scopul adunării este un marș prin care localnicii solicită asfaltarea de urgență a Drumului de Sud (str. Răzoare și str. Crizantemelor), întrucât praful care se ridică de pe actualul carosabil pietruit afectează negativ sănătatea celor din zonă și calitatea locuirii.


CITEȘTE ȘI: Șulea se bate în piept cu lucrări de conservare pe traseul Centurii Ocolitoare de Sud

CITEȘTE ȘI: Au intrat buldozerele pe Răzoare. Șulea se laudă cu o „intervenție ecologică în premieră”

abonare newsletter