Actualitate

FOTO La un pas de tragedie la Topa Mică! Doi tineri au primit o nouă șansă la viață

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă seară, pe raza localității clujene Topa Mică.

Potrivit ISU Cluj, două echipaje medicale din Cluj-Napoca și o autospecială cu modul de descarcerare din Aghireșu au intervenit la fața locului, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal, paralizând traficul din zonă zeci de minute în șir. Deși inițial se credea că accidentul s-a produs din pricina unei depășiri neregulamentare, anchetatorii și-au dat seama că depășirea s-a efectuat pe o porțiune de drum unde manevra era permisă.

„Un bărbat de 21 de ani, din Bața, județul Bistrița-Năsăud, a condus autoturismul WV Passat dinspre Cluj-Napoca spre Zalău. Pe raza localității Topa Mică, conducătorul auto a efectuat o manevră de depășire neregulamentară și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism BMW, condus regulamentar de un bărbat de 23 de ani, din județul Sălaj”, se arăta în primul mesaj transmis de IPJ Cluj.


Ulterior, polițiștii clujeni au revenit cu precizări: „Deși primele informații spuneau că accidentul s-a produs din cauza unei depășiri neregulamentare, cercetările efectuate la fața locului au arătat că această manevră a fost făcută pe o porțiune de drum în care depășirea era permisă, intrând astfel în coliziune cu un alt autoturism care circula din sens opus”.

Conform ISU Cluj, ambii conducători auto au fost conștienți și cooperanți însă, în timp ce unul a scăpat cu răni ușoare, celălalt se pare că a suferit un traumatism mai sever în zona bazinului. Ambii au fost transportați de urgență la UPU Cluj-Napoca.

abonare newsletter