monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Încălțămintea Clujana, disponibilă în două noi locații din Transilvania

Renumita fabrică de încălțăminte Clujana deschide două noi magazine de prezentare și vânzare, în parteneriat, în două orașe transilvănene, la Sibiu și Bistrița.

Încălțămintea Clujana, disponibilă în noi locații din Ardeal

„Începând de luni, 14 octombrie a.c., gama de produse Clujana va putea fi achiziționată și din magazinul de la Sibiu, situat pe strada Tribunei, la numărul 23. De asemenea, în perioada imediat următoare, va avea loc și inaugurarea magazinului din municipiul Bistrița, pe strada Dornei, numărul 7”, se arată într-un comunicat remis de Consiliul Județean Cluj.

Totodată, pentru a veni în sprijinul celor care apreciază cunoscutul brand clujean de încălțăminte, Clujana îi invită pe cei interesați să acceseze şi magazinul online, la adresa http://clujanacluj.com/shop/. Platforma oferă clienților o experiență simplificată şi un acces facil și rapid la noile produse din piele, fabricate conform celor mai înalte standarde de calitate.


Cu o tradiție de peste 100 de ani, „Clujana” înseamnă, în primul rând, eleganță, stil și durabilitate. În prezent, fabrica deține două showroom-uri în Cluj-Napoca, la sediul din Piața 1 Mai, numărul 4-5 și în Piața Mihai Viteazu, numărul 30, precum și în incinta unui hipermarket din Oradea. „Totodată, societatea Clujana intenționează să își desfacă produsele nu doar în România, ci și pe piața europeană, în țări precum Germania și Italia”, susțin reprezentanții forului județean.

CITEȘTE ȘI: Minciună marca Consiliului Judeţean? Clujana aşteaptă de 6 luni să se mute în Tetarom


CITEȘTE ȘI: Se pregătește Clujana pentru ieșirea din insolvență?