Actualitate

Un nou accident MORTAL pe trecerea de pietoni! Săptămână NEAGRĂ pe străzile clujene

Un accident rutier soldat cu decesul unei vârstnice a avut loc, vineri dimineață, în municipiul Gherla.

Un nou accident MORTAL pe trecerea de pietoni! Săptămână NEAGRĂ pe străzile clujene, sursă foto: captură video gherlainfo.ro Un nou accident MORTAL pe trecerea de pietoni! Săptămână NEAGRĂ pe străzile clujene, sursă foto: captură video gherlainfo.ro

Potrivit IPJ Cluj, în jurul orei 06:20, pe str. 1 Decembrie 1989, pe sensul de mers Dej – Cluj-Napoca, un bărbat de 44 de ani, din Gherla, în timp ce conducea un autoturism, a surprins și accidentat mortal o femeie de 81 de ani, tot din Gherla, care a fost proiectată la câțiva metri de la locul impactului. Salvatorii ajunși la fața locului nu au mai avut ce face decât să constate decesul femeii.

Bătrânica era angajată regulamentar în traversarea drumului public pe trecerea pentru pietoni, în apropierea Liceului Teoretic „Ana Ipătescu”, de la dreapta la stânga în direcția de mers a autoturismului, spun polițiștii. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Potrivit gherlainfo.ro, acesta a declarat că femeia era îmbrăcată în negru și pur și simplu nu a observat-o. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.


Vă reamintim că o altă vârstnică angajată în traversare a fost accidentată mortal, marți, la Cluj-Napoca, în mod ironic tot pe o stradă denumită 1 Decembrie 1918.

abonare newsletter