Actualitate

Pieton ACCIDENTAT MORTAL în Grigorescu! ATENȚIE, imagini care vă pot afecta emoțional

Un pieton a fost lovit mortal de un camion în cartierul Grigorescu.

update 09.10.2019, 07:25

„La data de 08.10.2019, lucrătorii Biroului Rutier au dispus față de bărbatul din comuna Iara măsura reținerii pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

update 17:10

Conform spuselor celor care se află la fața locului, șoferul ar fi declarat că a oprit să acorde prioritate unei alte femei, iar vârstnica accidentată ar fi trecut de pe cealaltă parte. Conducătorul auto nu ar fi văzut-o și nu ar fi simțit când a lovit-o, oprindu-se doar la claxonul altor participanți la trafic! Martorii spun că femeia a încercat să traverseze în fugă strada.


Update 17:00

Potrivit IPJ Cluj, un bărbat de 47 de ani, din comuna Iara (jud. Cluj), în timp ce conducea un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă pe str. Miraslău înspre str. 1 Decembrie 1918, odată ajuns la trecerea pentru pietoni situată la intersecția cu str. Prof. Ciortea, a surprins și accidentat o femeie de 77 de ani, din Cluj-Napoca, care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni.

Din păcate, în urma impactului, vârstnica a decedat la fața locului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.


update 16:45

Reprezentanții IPJ Cluj au confirmat faptul că pietonul se afla pe trecerea de pietoni în momentul fatidic.

update 16:35

„Pieton lovit de un autotren pe str. 1 Decembrie 1918, din mun. Cluj-Napoca. Intervenim cu o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD din detașamentul 2 Cluj-Napoca”, se arată într-un comunicat „la cald” remis de ISU Cluj.


ȘTIRE INIȚIALĂ

Pietonul aflat din câte se pare pe trecerea de pietoni a fost efectiv strivit de o mașină de mare tonaj. REVENIM cu detalii!

Ultimele Stiri
abonare newsletter