Actualitate

Accident GRAV pe A10! Un TIR s-a răsturnat, elicopterul SMURD a fost chemat la fața locului

Un grav accident de circulație a avut loc, marți după-masă, în jurul orei 14:50, pe Autostrada A10 Sebeș-Turda.

Accident GRAV pe A10! TIR răsturnat, elicopterul SMURD, chemat la fața locului Accident GRAV pe A10! TIR răsturnat, elicopterul SMURD, chemat la fața locului

update 16:50

Elicopterul SMURD a decolat în urmă cu câteva minute, îndreptându-se spre spitalul din Târgu Mureș.

update 16:30

Potrivit ISU Cluj, șoferul autotrenului care transporta cărămidă, un bărbat de 58 de ani, este conștient, însă cu traumatisme severe. Acesta a fost preluat de echipajul elicopterului SMURD pentru a fi transportat la spital.


„Decizia privind spitalul unde va fi transportat pacientul aparține medicului și pilotului de pe elicopter, iar în aceste momente echipajul acordă asistență medicală de urgență persoanei aflate în stare gravă”, transmit reprezentanții ISU Cluj.

Știrea inițială

Potrivit ISU Cluj, o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj al SAJ intervin ca urmare a unui accident rutier în care un autotren s-a răsturnat. La locul evenimentului, la km 61, pe sensul de mers Turda-Aiud, a fost solicitat și elicopterul SMURD.


Conform primelor informații, se pare că o persoană este grav rănită, dar conștientă. Este vorba despre un bărbat care a suferit multiple traumatisme și care primește, în aceste momente, asistență medicală de urgență de la echipajul SAJ și al elicopterului SMURD.

Ultimele Stiri
abonare newsletter