Actualitate

Armin, cu gândul tot la UNTOLD! Surpriza pentru festivalieri, stricată de ploaie

„Încă mă recuperez după un weekend fantastic la Festivalul UNTOLD, în România!”, a mărturisit, joi, Armin van Buuren.

Armin, cu gândul tot la UNTOLD! Surpriza specială a olandezului pentru festivalieri, stricată de ploaie Armin, cu gândul tot la UNTOLD! Surpriza specială a olandezului pentru festivalieri, stricată de ploaie

Fascinat de cea de-a cincea ediție a Festivalului UNTOLD, îndrăgitul DJ olandez este cu gândul tot la atmosfera magică de la Cluj-Napoca. În cadrul episodului 926 al faimoasei emisiuni radio „A State of Trance”, Armin van Buuren a rememorat clipele emoționante de la UNTOLD 2019, declarând că „nicăieri în lume nu a simțit atât de multă dragoste” ca în inima Transilvaniei.

„Weekendul trecut am avut parte de unul dintre cele mai mari spectacole din carieră, a fost ca un «mini Armin Only», la unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa, UNTOLD, ajuns la a cincea ediție. Am vrut să fac ceva special și a mers, a fost fantastic! Vremea nu ne-a fost favorabilă, din păcate, a început să plouă spre finalul show-ului”, a declarat artistul în cadrul emisiunii sale.


Colegul de emisie al lui Armin a citit apoi un mesaj al Roxanei, care a mărturisit că „nu credea nici măcar în cele mai îndrăznețe vise că va asista la un «mini Armin Only»”. „Pentru public, ploaia a făcut și mai bun show-ul, am creat o legătură specială”, a mai scris Roxana. Cu toate acestea, van Buuren a recunoscut că ploaia i-a dat peste cap planurile, fiind nevoit să amâne o surpriză cu adevărat specială pentru fanii UNTOLD.

„Am citit câteva comentarii la live stream-ul integral de 7 ore de pe YouTube, lumea pomenea de un vinyl set. Da, planul original a fost să organizez un vinyl set (n.red. mixaj pe vinil) după show, ca o surpriză specială pentru fanii români! Din păcate, toți ați văzut vremea... Am avut instalată o cabină DJ, în capătul cărării, în mijlocul fanilor, unde Alexandra (n.red. Bădoi) a fost urcată cu elevatorul. Eram pregătit să fac un vinyl set de o oră, asta era ideea, dar ploaia a stricat totul, a fost singurul plan care nu mi-a reușit!”, a recunoscut cel care a urcat pe scenă la toate edițiile UNTOLD.


„Mulțumiri masive celor care au venit la UNTOLD, nu am avut parte nicăieri în toată cariera mea de așa multă dragoste! (...) Una dintre cele mai speciale piese din acel set a fost cea cântată alături de Alexandra Bădoi, un cântec în limba română, care este și melodia virală a săptămânii. A fost un moment cu adevărat special pentru mine”, a mai punctat Armin van Buuren înainte să fredoneze melodia „Rising Stars” de pe albumul „Cosmos” (2019).

Ultimele Stiri
abonare newsletter