Actualitate

Bicicliștii și pietonii din Gherla au fost luați la ochi de polițiști! Agenții au dat 20 de amenzi în total

Polițiștii din Gherla au sancționat în ultimele zile mai mulți pietoni și bicicliști pentru încalcarea Codului Rutier și Penal.

"În perioada 13 – 16 septembrie anul curent, poliţiştii Biroului de Ordine Publică Gherla au acţionat creșterea eficienței siguranței publice, prevenirea și combaterea faptelor care afectează siguranța persoanelor, precum  şi verificarea legalităţii activităţilor comerciale. De asemenea, s-a acţionat şi pentru impunerea unui climat de disciplină în rândul participanților la traficul rutier.

Activităţile desfăşurate au condus la legitimarea a 65 de persoane, verificarea a 38 de vehicule şi controlarea a 5 agenţi economici. Abaterile de la legislaţia în vigoare au impus aplicarea a 20 de sancţiuni contravenţionale, 9 pentru abateri de la legislaţia rutieră, 5 dintre acestea fiind aplicate bicicliştilor şi pietonilor iar 8 au fost aplicate pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, în timp ce alte 3 au fost aplicate în conformitate cu alte acte normative în vigoare. De asemenea, a fost reţinut 1 permis de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată", transmite IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter