monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Un regizor s-a mutat la Cluj și face naveta la București, de dragul copiilor

Chiar dacă este prins cu treabă în București, unde regizează un serial, Iura Luncașu și-a mutat familia la Cluj, considerând că aici, băiatul de 10 ani și fata de 5 ani vor fi departe de agitația din Capitală și se vor putea concentra mai bine la școală.

Munca lui se derulează în proporție de 99% în Capitală, însă asta nu l-a împiedicat să strângă tot și să se mute, cu cățel, cu purcel, în Cluj-Napoca și să facă naveta la București. Binele copiilor a primat, confortul lui a trecut pe locul doi.

„M-am mutat la Cluj, copiii merg acolo la o școală britanică”, ne-a explicat, pe scurt, motivul pentru care a părăsit Capitala. Nici orașul nu a fost ales întâmplător – Iura a căutat unul mai puțin agitat decât Capitala -, nici școala, despre care regizorul povestește că e cu totul altfel decât cele de stat: „E o atmosferă foarte tare, copiii chiar abia așteptau școala! Britanicii sunt altfel, le zâmbeau, clasele sunt primitoare, totul era luminos, pentru ei era un motiv de distracție”, spune regizorul, potrivit libertatea.ro.