Actualitate

Un regizor s-a mutat la Cluj și face naveta la București, de dragul copiilor

Chiar dacă este prins cu treabă în București, unde regizează un serial, Iura Luncașu și-a mutat familia la Cluj, considerând că aici, băiatul de 10 ani și fata de 5 ani vor fi departe de agitația din Capitală și se vor putea concentra mai bine la școală.

Munca lui se derulează în proporție de 99% în Capitală, însă asta nu l-a împiedicat să strângă tot și să se mute, cu cățel, cu purcel, în Cluj-Napoca și să facă naveta la București. Binele copiilor a primat, confortul lui a trecut pe locul doi.

„M-am mutat la Cluj, copiii merg acolo la o școală britanică”, ne-a explicat, pe scurt, motivul pentru care a părăsit Capitala. Nici orașul nu a fost ales întâmplător – Iura a căutat unul mai puțin agitat decât Capitala -, nici școala, despre care regizorul povestește că e cu totul altfel decât cele de stat: „E o atmosferă foarte tare, copiii chiar abia așteptau școala! Britanicii sunt altfel, le zâmbeau, clasele sunt primitoare, totul era luminos, pentru ei era un motiv de distracție”, spune regizorul, potrivit libertatea.ro.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter