Actualitate

#CARACAL Emanuel Ungureanu, dialog emoționant cu fiica sa: „Tati, pe mine cine mă apără...?”

Deputatul USR de Cluj Emanuel Ungureanu a dezvăluit o discuție emoționantă avută cu fiica sa.

#CARACAL E. Ungureanu, dialog emoționant cu fiica sa: „Tati, pe mine cine mă apără...?” #CARACAL E. Ungureanu, dialog emoționant cu fiica sa: „Tati, pe mine cine mă apără...?”

Sofia, în vârstă de 10 ani, a aflat de la alți copii de întâmplarea groaznică de la Caracal, care a scandalizat o țară întreagă. Ungureanu a rămas înmărmurit când fetița lui și-a manifestat îngrijorarea față de propria ei siguranță.

„Fetița mea are 10 ani și m-a întrebat în seara aceasta (n.red. luni): «Tati, am aflat de la copiii de-afară ce s-a întâmplat cu Alexandra din Caracal. Tati, pe mine cine mă apară dacă mă răpește un psihopat?» Am tăcut îndelung, mi-a venit un nod în gât...”, a mărturisit Ungureanu, pe Facebook.


Deputatul USR susține că va lupta pentru un sistem 112 care va funcționa. Până atunci, rămân părinții și cursurile de autoapărare, „armele” copiilor noștri.

„I-am spus să mă sune pe mine și că o voi pregăti înainte, cursuri de autoapărare, metode moderne de comunicare. I-am mai promis Sofiei că acel sistem 112 va funcționa, voi face totul pentru asta, împreună cu colegii mei din Parlament, cei care mai au o minimă frică de Dumnezeu... O prietenă de-a Sofiei i-a mărturisit că și-ar dori să învețe la școală cum să se apere de un pedofil, nu cum să se roage la Dumnezeu... Am tăcut”, a mai dezvăluit vicepreședintele Comisiei pentru sănătate și familie din Camera Deputaților.


„Generația Sofiei va schimba România. Eu mă voi asigura că nu le va sta nimeni în cale. Iartă-ne, Alexandra!” – Emanuel Ungureanu, deputat USR de Cluj

CITEȘTE ȘI: Emanuel Ungureanu, revoltat de cazul oribil de la Caracal: „500 de pedofili sunt în libertate!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter