Actualitate

Emanuel Ungureanu, revoltat de cazul oribil de la Caracal: „500 de pedofili sunt în libertate!”

Sistemul şi-a arătat din nou limitele în cazul fetelor ucise în Caracal, fiind doar un alt caz pe o listă lungă în care bâlbele și incompetența autorităților și letargismul statului au răpit vieţile unor români.

Emanuel Ungureanu, revoltat de cazul oribil de la Caracal: „500 de pedofili sunt în libertate!” Emanuel Ungureanu, revoltat de cazul oribil de la Caracal: „500 de pedofili sunt în libertate!”

Cazul șocant a scandalizat o țară întreagă, deputatul USR de Cluj Emanuel Ungureanu fiind la rândul său revoltat de faptul că o biată fată de doar 15 ani, deși a strigat disperată după ajutor, nu a primit la timp sprijinul autorităților, sfârșind într-un mod cumplit. „500 de pedofili sunt în libertate, cu largul concurs al bandei criminale care a condus România în ultimii 30 de ani! Suntem în pericol, să ne organizăm!”, avertizează Ungureanu.

„Eu pun umărul de 17 ani la destructurarea mafiei din sistemul sanitar. Sprijin constant prin Asociația pentru Solidaritate și Empatie Delia Grădinaru peste 100 de tineri cu insuficiență renală cronică. Educ, ca dascăl, de peste 15 ani, liceeni care să învețe să meargă în viață cu coloana dreaptă. Tu cu ce contribui?”, se întreabă, pe Facebook, deputatul USR de Cluj.


Acesta susține că „toată lumea de bună-credință trebuie să pună umărul”, deoarece „lașitatea și lipsa de curaj au condus la moartea Alexandrei”. „Comentatul pe Facebook nu ține loc de curaj și atitudine conștientă împotriva răului. Solidaritatea ne poate salva, statul român este doar un cadavru putred! Iartă-ne, Alexandra!”, este mesajul lui Ungureanu.

„Incompetența ucide! Mâine poți fi tu victima sau mai rău, copilul tău. România a devenit un stat mafiot guvernat de pilele cuiva. Eu am ales să nu fiu indiferent, reacționez, lupt, combat corupția, incompetența și nepotismul, cu toată energia, nu de 3 ani, ci de 18. Este o formă de supraviețuire în statul lui «lasă că merge și așa, îl angajăm, e fiul lui..., de la noi din clan». Tu ce faci să supraviețuiești în România? Solidaritatea este singura cale pentru că statul român ne spune constant, de la naștere, că nu suntem egali”, este de părere deputatul USR.


În urma tragicului caz de la Caracal, Directorul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS), Ionel-Sorinel Vasilca şi-a dat demisia din funcţie. Anterior, șeful Poliţiei Române, Ioan Buda şi-a anunţat și el demisia după erorile grave comise în cazul uciderii Alexandrei Măceşanu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter