Actualitate

Se vede luminița de la capătul tunelului? Anunț important făcut de Sindicatul Aeroportului

Sindicaliștii de la Aeroportul Internațional „Avram Iancu” au făcut, în cursul zilei de luni, un anunț important privind viitorul Aeroportului.

Sindicaliștii Aeroportului Internațional „Avram Iancu” au făcut, în cursul zilei de luni, un anunț important. Sindicaliștii Aeroportului Internațional „Avram Iancu” au făcut, în cursul zilei de luni, un anunț important.

Astfel, Sindicatul Independent al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj anunță sistarea protestelor din perioada 25-27 iunie 2019, între orele 15:15 și 16:15, în fața Consiliului Județean Cluj. Decizia vine ca urmare a introducerii pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Județean Cluj din data de 28 iunie 2019 a proiectului privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Aeroportului Cluj.

Cu toate acestea, angajații de la Aeroport susțin că protestele vor fi reluate în cazul în care investițiile propuse în proiectul de buget rectificat nu vor fi aprobate sau vor fi aprobate fără respectarea condițiilor și indicațiilor impuse de către Direcția Generală Organismul Intermediar pentru Transport din cadrul Ministerului Transporturilor pentru accesarea fondurilor nerambursabile prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

abonare newsletter