Actualitate

După Cluj, Viorica Dăncilă a fost huiduită și la Arad

După ce a fost huiduită de clujeni în decursul zilei de ieri și i s-a cerut demisia, a fost întâmpinată la fel și în județul Arad.

Premierul se află într-o vizită în judeţul Arad, alături de mai mulţi miniştri, între care cel al Sănătăţii şi al Finanţelor.Aproximativ două sute de oameni au protestat în fața Prefecturii Arad, unde era așteptată premierul Viorica Dăncilă.

Zeci de liceeni s-au adunat dimineaţă în fața Primăriei Lipova, acolo unde Viorica Dăncilă s-a întâlnit cu autoritățile locale. Tinerii au purtat pancarte cu sloganuri anti-PSD și împotriva Guvernului.


Viorica Dăncilă a fost huiduită şi ieri la Cluj, acolo unde mai mulţi protestatari au şi urmărit-o la Institutul Oncologic cerându-i să demisioneze.

Potrivit planului inițial, Viorica Dăncilă trebuia să fie la ora 13:00 la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, însă manifestanții care s-au grupat acolo din timp au schimbat, involuntar, programul premierului. Prim-ministrul s-a oprit în schimb la un restaurant din cartierul Gheorgheni, departe de contestatari, dar nu și de ochii presei, cu care nu a dorit să comunice.

abonare newsletter