Actualitate

„Umbrelele pe patru roți” s-au oprit „la fetițe” pe Turzii! Traficul, paralizat pentru a doua zi

Ploaia mocănească care dă târcoale orașului de câteva zile a pus paie pe foc traficului infernal în timpul orelor de vârf.

Mai țineți minte zilele în care Cluj-Napoca era pustiu, iar oamenii și primarul Emil Boc făceau glume pe seama orașului golit? Ei bine, zilele de luni și marți au făcut uitate momentele de „respiro” ale Clujului!

„Dezastru, nu am mai prins așa ceva și fac drumul ăsta de un an!”, „Așa aglomerat n-a mai fost...”, „Vă rog, lăsați mașinile acasă, chiar nu vă dați seama că nu se poate circula cu mașina?” sau „Iese lumea cu mașina mai ceva cum au ieșit la Revoluție!”, sunt doar câteva dintre comentariile despre situația de pe Calea Turzii în cadrul unui grup de pe Facebook.


Alți clujeni fac haz de necaz: „Au ieșit toate fetițele afară și toți s-au oprit la ele, no, ce să faci?” sau „Toată lumea și-a scos umbrela pe patru roți!”.

„Odată discutam cu un ambasador şi ridicam problema traficului şi îi spuneam cât de complicat e la Cluj, că de la 56.000 de maşini cât erau în anul 2000, acum avem 200.000 de maşini la o populaţie de 400.000 cu studenţi cu tot, tot al doilea cetăţean are maşină. Se uită la mine şi spune «atunci să fiţi necăjit când n-ar mai circula maşini pe stradă şi când nu vă caută nimeni la Primărie. Atunci veţi avea probleme mari»!”, declara, în urmă cu câteva zile, Emil Boc.

abonare newsletter