Actualitate

Top Casa Oradea lansează o competiție adresată arhitecților și designerilor români

Compania Top Casa, un brand orădean fanion în domeniul de amenajări interioare, lansează Sketch to Reality Awards.

Ce este Sketch to Reality Awards? Sketch to Reality Awards este o competiție profesională care se adresează arhitecților și designerilor profesioniști, având ca scop promovarea creativității, excelenței și profesionalismului în rândul comunității de arhitecți și designeri profesioniști din România.

Potrivit inițiativei Top Casa, în cadrul concursului, participanții vor expune cel mai important proiect pe care îl vor dezvolta în cursul anului 2019, evaluarea proiectelor urmând să fie asigurată de un juriu format din specialiști din țară și din străinătate.


Principala condiție de participare este ca proiectul să fie realizat exclusiv în anul 2019 și  cu materiale achiziționate din portofoliul Top Casa. O altă condiție esențială este ca proiectul să fie implementat până la sfârșitul concursului în proporție de 70%.

Concurenții pot opta să se înscrie individual sau în echipe, premiile oferite de Top Casa fiind extrem de atractive. Astfel câștigătorii vor fi recompensați cu excursii în Jamaica și în Egipt.


Premiu I va fi o excursie pentru două persoane în Jamaica, cu cazare pe 7 nopți în Jamaica Montego Bay. Premiul de popularitate, care va fi decis de public este o excursie pentru două persoane în Egipt, cu 7 nopți în Hurgahda.

Cele două proiecte câștigătoare vor fi premiate la Gala Sketch the Reality Awards, care va avea loc la finele anului 2019.


Mai multe detalii găsiți pe pagina concursului: http://sketchtorealityawards.topcasa.ro 

Programul de desfășurare al Sketch to Reality Awards este următorul:


- 2 mai 2019 – Deschiderea sesiunii de înscriere;
- 31 mai 2019 – Închiderea sesiunii de înscriere;
- 1 iunie-1 august 2019 – Depunerea randărilor;
- 1 septembrie-30 noiembrie 2019 – Votare publică;
- 15 noiembrie 2019 – Închiderea sesiunii de depunere a proiectelor finale;
- 20 noiembrie-1 decembrie 2019 – Votul Juriului;
- 15 decembrie 2019 – Gala de decernare a premiilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter