Actualitate

CFR propune oferte pentru minivacanța de Paște! Rute mai dese și mai ieftine spre mare

CFR Călători încearcă să atragă clienții prin oferte speciale pentru minivacanța prilejuită de Sărbătorile de Paște și 1 mai.

În perioada 26 aprilie – 1 mai vor fi suplimentate cu vagoane cele mai solicitate destinații pentru petrecerea sărbătorilor Pascale și turism. CFR va asigura mai multe legături directe din Bucureşti Nord, Iaşi / Suceava, Timişoara Nord, Arad, Baia Mare, Cluj Napoca, Brașov spre Constanţa și staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia.

Pasagerii pot benefica de reducieri importante în această perioadă, iar clujenii care vor să ajungă la mare se pot alege cu o reducere de 10% pentru trenul pe ruta București – Constanța și retur la tren IR, clasa a 2-a, prețul fiind de 108,10 lei.


La călătoria cu trenurile InterRegio care circulă pe secția Constanţa – Mangalia vor fi aplicate, în perioada minivacanței, reduceri între 48% și 56% pentru biletele la tarif întreg și copil, clasa a 2-a, iar tariful de rezervare a locului se achită integral. La aceste trenuri InterRegio vor fi valabile şi abonamentele pentru tren Regio emise pentru ruta Constanța – Mangalia și retur.

Cei care doresc să plece spre mare pot verifica Trenurile de Paște și 1 Mai aici, iar pentru consulatarea tuturor oferteleor CFR se poate verifica secțiunea Trafic local / Oferte.

abonare newsletter