Actualitate

Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2, au fost duse zeci de basculante

Pe lotul 2 al autorstrăzii A10 Sebeș-Turda, care ar fi trebuit să fie finalizat de mai bine de doi ani și pe care antreprenorul Aktor a lucrat în ritm de melc anul trecut, înregistrând un progres de doar 5%, începe să se vadă lumina de la capătul tunelului.

Antreprenorul general Aktor a crescut mobilizarea în mod considerabil, pe lot fiind aduse 60 de basculante de la o firmă prestatoare (Bitcom), iar în următoarele două săptămâni aceeași firmă va mai aduce încă 40. În total, pe tot lotul 2 al autostrăzii, Aktor va ajunge să lucreze cu circa 130 de basculante, număr care, teoretic, îi va permite să facă un progres bun la terasamente, informează Ziarul Unirea.

Astăzi, lângă balastiera din apropiere de Rădești era o coadă de circa 30 de basculante care așteptau să fie încărcate, lucru nemaiîntâlnit pe acest lot de mai bine de doi ani, de când Euroconstruct Trading a intrat în insolvență.


Cea mai mare problemă a constructorului o vor reprezenta în continuare structurile chiar dacă, potrivit informațiilor noastre, Aktor a adus în aceste zile și circa 30 de fierari-betoniști, număr însă insuficient pentru a se vedea progrese și la structuri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter