Actualitate

Răsturnare de situație în cazul exploziei de pe Fântânele! Ce au descoperit polițiștii?

Noi detalii ies la iveală în cazul exploziei petrecute, marți seară, pe strada Fântânele din municipiul Cluj-Napoca.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere, un bărbat de 61 de ani fiind dus la audieri. „Cu privire la incendiul de aseară, de pe strada Fântânele, din Cluj-Napoca, facem următoarele precizări: în cauză a fost înregistrat un dosar penal privind comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere. Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost depistat de puțin timp de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca. Cel în cauză, un bărbat de 61 de ani, din Cluj-Napoca, a fost depistat pe strada Dorobanților; acesta a fost condus la sediul Sectiei 5 Poliție pentru audieri și pentru luarea măsurilor care se impun”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

Se pare că bărbatul suspectat de producerea exploziei este divorţat şi se află în proces de partaj, potrivit Mediafax. „Din primele informaţii reiese că fosta soţie a bărbatului care ar fi provocat explozia ar fi divorţat de acesta, iar cei doi se aflau în proces de partaj. Marţi dimineaţa, femeia s-ar fi prezentat cu un executor judecătoresc pentru a-l evacua din apartament. Se pare că bărbatul ar fi vrut să se răzbune pentru a nu-şi lăsa fosta soţie să beneficieze de apartament”, susțin sursele judiciare Mediafax.


Reamintim că, în cursul serii de marți, în jurul orei 22:17, pompierii au fost anunțați despre producerea unei explozii într-un apartament de 4 camere, situat la parterul unui bloc de locuințe de pe strada Fântânele din municipiul Cluj-Napoca.

abonare newsletter